Team

Ons team staat voor u klaar om u zo goed mogelijk van dienst te zijn! Via deze site vindt u algemene informatie. Voor meer specifieke informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. Op de welkomstpagina en contactpagina vindt u onze adresgegevens.

drs. Jan Th.G.M. Mathijssen

Tandarts algemeen practicus (diploma: Radboud Universiteit Nijmegen)

Door zijn jarenlange ervaring en grote handvaardigheid is hij de aangewezen persoon om voor de moeilijkste gebitsproblemen de beste oplossing te vinden met het cosmetisch mooiste resultaat. Door zijn rustige uitstraling en grote geduld is hij zeer begaan met de angstige patiënt.

Tandarts Mathijssen is tevens voorzitter van de Stichting “de Zeeuwse Tandarts”. De stichting organiseert nascholingsprogramma’s voor tandartsen in Zeeland. https://zeeuwsetandarts.nl/

Daarnaast is hij bestuurslid van de tandartsenkring Zeeuws-Vlaanderen, coördinator van de spoedgevallendienst en de commissie wetenschappelijke scholing van deze kring.

 

Astrid J.M. Mathijssen-Vergouwe

Praktijkmanager en Preventieassistente (diploma preventieassistente aan de Radboud Universiteit Nijmegen)

Mevrouw Mathijssen is tevens fysiotherapeut (niet praktiserend)  (diploma Hogeschool Vlissingen) en volgde een opleiding tot opera zangeres te Gent (B).

Wij zijn een geaccrediteerde stage / werkervaringsplaats voor de Zeeuwse beroepsopleiding voor tandarts-assistentes Scalda  te Goes en voor de opleiding tot Mondhygiënist van Artevelde Hogeschool te Gent België.